Cotlet cu prosciutto si mozzarella slow cooker Crock-Pot

de amalia01 in Slow Cooker, 7 Mai 2018 | 2764 vizualizari

 

 Cand ai o astfel de bijuterie în bucătărie este pacat sa nu o exploatezi la maxim.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cotlet
  • sare
  • boia dulce
  • piper
  • 6 felii de prosciutto
  • 6 felii de mozzarella Delaco
  • 50 ml apa rece
  • 1 ceapa alba
  • 2 căței de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu prosciutto si mozzarella slow cooker Crock-Pot:

Cotletul il speli sub jet de apă rece, îl stergi și îl tai felii groase de cca 1 cm, avand grijă să nu le desprinzi complet.

 

Condimentezi carnea și o așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot.

Tai cățeii de usturoi și îi așezi între feliile de carne.

Ceapa o lași intreaga și o așezi în mijlocul cotletului.

Torni apa, acoperi cu capacul, și setezi opțiunea " high" pentru 3 ore.

Cand timpul de gătire s-a încheiat, îndepărtezi cu grijă capacul și asezi câte o felie de prosciuto și una de mozzarella între feliile de cotlet. Acoperi din nou si lasi aparatul pe functia de " păstrare la cald" pentru 15 minute, până cand se topește puțin cașcavalul.

  

Servesti imediat, tăiat felii, alături de legume trase la wok in puțin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu prosciutto si mozzarella slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L