Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cand ai o astfel de bijuterie în bucătărie este pacat sa nu o exploatezi la maxim.
Cotletul il speli sub jet de apă rece, îl stergi și îl tai felii groase de cca 1 cm, avand grijă să nu le desprinzi complet.
Condimentezi carnea și o așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot.
Tai cățeii de usturoi și îi așezi între feliile de carne.
Ceapa o lași intreaga și o așezi în mijlocul cotletului.
Torni apa, acoperi cu capacul, și setezi opțiunea " high" pentru 3 ore.
Cand timpul de gătire s-a încheiat, îndepărtezi cu grijă capacul și asezi câte o felie de prosciuto și una de mozzarella între feliile de cotlet. Acoperi din nou si lasi aparatul pe functia de " păstrare la cald" pentru 15 minute, până cand se topește puțin cașcavalul.
Servesti imediat, tăiat felii, alături de legume trase la wok in puțin unt.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult